Gratar carbune Tennessee 200 Landmann, emailat, smoker, afumatoare, termometru in capac : Review complet

0
(0)

Tennessee 200 Landmann este un gratar foarte interesant care va poate ajuta sa preparati numaidecat friptura preferata exact pe gustul vostru. Poate fi o alternativa buna de luat in calcul, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Gratarul Tennessee 200 Landmann prezinta o constructie solida si este realizat din materiale de calitate ce ii ofera o buna rezistenta in timp. Este prevazut cu combustibil carbune, iar la nivelul capacului dispune de un termometru care permite reglarea temperaturii in functie de alimentele pe care doriti sa le preparati. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui model se refera la diversitatea modurilor de gatit din dotare. In plus, pune la dispozitie si o capacitate mare, ceea ce inseamna ca veti putea prepara mai multe portii in acelasi timp.

Mai mult decat atat, produsul poate fi folosit cu succes si pe post de afumatoare. Totodata, ofera o buna portabilitate, iar acest lucru se datoreaza celor doua roti din dotare, facandu-l chiar si mai usor de depozitat.

Vezi detalii și preț

Concluzii & Pareri de la clienti

Gratarul Tennessee 200 Landmann poate constitui o alternativa foarte buna, iar principalele avantaje cu care se face remarcat se refera la capacitatea generoasa, posibilitatea de a regla temperatura interioara cu precizie, precum si buna portabilitate. Actualii cumparatori sunt de parere ca au facut o alegere buna intrucat gratarul se ridica la nivelul asteparilor sale. De asemenea, au mai declarat ca este cat se poate de solid, materialele din care este realizat sunt de calitate, iar in final, rezultatul obtinut cu ajutorul acestui gratar este unul cat se poate de bun. In aceste conditii, carnea capata un gust delicios, iar utilizatorii se bucura de fiecare data de o masa copioasa. Asadar, recomanda si altor persoane gratarul Landmann si sunt de parere ca raportul calitate/pret  pentru acest model este de departe unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Tennessee 200 Landmann

9.5

Calitate

9.5/10

Constructie

9.7/10

Rezistenta

9.4/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate generoasa
  • Constructie solida
  • Control precis al temperaturii
  • Mai multe moduri de gatit, afumatoare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu