Gratar gradina, Abt Grill, Basic Mediu, otel, 90x70x50 cm Review si Pareri

0
(0)

Gratarul de gradina Abt Grill este un model foarte bine construit, solid, excelent in orice gradina. Functioneaza pe baza de carbune si presupune o manipulare facila.

Produsul in discutie este fabricat din tabla otel cu grosimea de 3 mm si este prevazut cu grill din otel rotund calbirat C45 de 8 mm. Este ideal pentru prepararea carnii, pestelui, legumelor si asa mai departe.

Poate fi folosit atat in propria gradina, cat si in deplasari, fiindca incape usor in portbagaj intrucat picioarele se pot demonta extrem de usor.

Suprafata de gatit poate fi reglata pe doua niveluri, in functie de temperatura la nivelul jarului si, bineinteles, de tipul preparatului. Este vopsit cu vopsea siliconica rezistenta la temperaturi ridicate de 350-500 de grade Celsius.

Pentru o utilizare sigura, asigurati-va ca fiecare parte componenta trebuie sa fie corect asamblata. Incalziti gratarul inainte de prima utilizare si lasati focul sa arda cel putin 30 de minute. Folositi-l numai in exterior, niciodata in spatii inchise.

Dimensiunile gratarului sunt de 90 cm inaltime, 70 cm lungime si 50 cm latime.

Vezi detalii și preț

In concluzie, gratarul de gradina Abt Grill este un model foarte bine realizat si apreciat, despre care cumparatorii au avut cuvinte de lauda. Acestia sustin ca este construit din tabla groasa  si rezistenta, este foarte solid, usor de montat si de curatat. De asemenea, este inalt, suprafata de gatit generoasa, iar piciorusele prezinta mici talpite pentru o buna stabilitate. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu