Gratar cu capac pentru gradina Lund 99512, dimensiune gratar 71×35 cm, termometru – Review detaliat

Lund 99512 este un gratar de gradina cu capac cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi delicioase, peste sau legume. Poate fi o varianta foarte interesanta, insa mai multe detalii vom discuta imediat.

Gratarul Lund 99512 este prevazut cu termometru ce va permite sa aveti control asupra procesului de gatit. Datorita capacului, friptura nu va mai fi uscata. Suprafata de gatit masoara 71 cm lungime si 35 cm latime. Beneficiaza si de raft suplimentar suspendat deasupra gratarului.

Produsul este realizat din tabla de otel zincata si termorezistenta, avand o grosime de 0.7 cm. Prezinta oboloane mobile pentru reglarea circulatiei aerului in interiorul gratarului. De asemenea, prezinta doua rafturi superioare pliabile metalice si un raft interior fix. Cu ajutorul rotilor de transport din dotare, il puteti muta usor dintr-un loc in altul.

Dimensiunile gratarului sunt de 92 cm inaltime, 71 cm lungime si 35 cm latime, avand o greutate de 18 kg.

Vezi detalii și preț

In concluzie, gratarul cu capac pentru gradina Lund 99512 este un model care are o structura bine gandia si un desgin atragator, integrandu-se excelent in orice gradina. Cumparatorii sunt, in general, multumiti de el si sustin ca a fost destul de usor de asamblat, suprafata de gatit destul de generoasa pentru nevoile sale, iar produsul usor de transportat dintr-un loc in altul. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este avantajos.

Lasă un comentariu