Gratar gaz Grillchef Rexon, Landmann, 3 arzatoare, 11 KW, suprafata de gatit 66×40.5 cm | Review detaliat

0
(0)

Grillchef Rexon este un gratar de gradina pe gaz, mobil, pe care il puteti muta cu usurinta dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport din dotare. Este prevazut cu o putere de 10.5 kW si pune la dispozitie trei arzatoare.

Gratarul Grillchef Rexon este un model potrivit pentru cei ce doreasc sa treaca de la gratarele pe carbuni la cele pe gaz, oferind mai mult confort, control precis al temperaturii si viteza mai mare de preparare a alimentelor. Totodata, bucatile mari de carne sunt preparate in asa fel incat nu se vor usca.

Produsul in discutie este foarte usor de manipulat, permite prepararea rapida a alimentelor si ofera o buna rezistenta in timp. La nivelul capacului este prevazut cu termometru ce va permite sa reglati temperatura. Totodata, dispune de protectie la vant. Hota si zona de ardere sunt emilate pentru o curatare usoara. Detine si tava de scurgere a lichidelor si grasimii.

Gratarul in discutie masoara 119.5 cm inaltime, 134.5 cm lungime si 56 cm latime avand o greutate de 33 de kg. Suprafata de gatit masoara 66 cm lungime si 40.5 cm latime.

Vezi detalii și preț

Asadar, gratarul pe gaz Grillchef Rexon este un model foarte practic si eficient ce optimizeaza procesul culinar presupunand un mod de functionare intuitiv. Cumparatorii sustin ca este un produs foarte bine realizat, solid, cu o suprafata de gatit generoasa, compinente emailate sau vopsite rezistente in timp. Totodata, confirma faptul ca este un model usor de folosit, iar rezultatele au fost intotdeauna conform asteptarilor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu