Gratar carbune BBQ Timeless Tools cu termomentru integrat Review si Pareri pertinente

0
(0)

BBQ Timeless Tools este un gratar de gradina pe carbune, un model foarte interesant, despre care as vrea sa discutam mai multe detalii astazi. Daca este o solutie inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuare.

Gratarul BBQ Timeless Tools este ideal atat pentru a prepara mese copioase, cat si pentru a afuma carne de peste, pasare, bovine, porcine ori pentru uscarea si afumarea branzeturilor, pentru coacere si uscare fructe, legume si asa mai departe. Cu alte cuvinte este un model multifunctional prevazut cu trei gratare si doau usi laterale. Dispune de termostat integrat ce permite un bun control asupra alimentelor.

Produsul este format din trei parti si include doua cuve pentru lemn sau carbune, trei gratare, patru picioare, trei manere si un termometru. De asemenea, vine la pachet si cu ustensilele si piesele necesare pentru asamblare.

Prezinta un diametru de 40 cm, o inaltime de 80 de cm, respectiv inaltimea picioarelor este de 15 cm. Greutatea gratarului este de 6 kg.

Vezi detalii și preț

Asadar, BBQ Timeless Tools este o varianta interesanta de gradina de gradina cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi, dar si afuma carne, fiind foarte practic si usor de folosit. Clientii s-au aratat multumiti de alegerea facuta si sustin ca este un produs foarte util pentru nevoile sale, usor de utilizat, dar si de intretinut, fiind astfel potrivit pentru nevoile lor. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu