Gratar Kring Grill, pe carbuni, 30x60x72 cm, suprafata gatit 29×59 cm Review si Pareri

0
(0)

Kring Grill este un gratar de gradina ieftin si practic pe care il puteti folosi chiar si in deplasari. Dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe informatii utile despre produs pentru a va putea forma o parere obiectiva.

Gratarul Kring Grill este un model pe carbune ce ofera o suprafata de gatit de 29 cm latime si 59 cm lungime. Beneficiaza de o constructie destul de solida, din materiale rezistente ce permit o manevrare usoara, dar si o buna rezistenta la temperaturi inalte. Este usor de manipulat, prezinta maner si capac. De asemenea, se pliaza foarte usor, ceea ce inseamna ca il puteti transporta fara probleme.

Dimensiunile produsului sunt de 72 cm inaltime, 60 cm lungime si 30 cm latime.

Vezi detalii și preț

Asadar, gratarul Kring Grill este un produs ieftin, dar practic, cu care va puteti face treaba fara probleme, preparand cu ajutorul sau fripturi delicioase, dar si legume pe gratar. Cumparatorii au declarat ca este un produs incapator si rezistent, pe care il pot transporta foarte usor si in portbagaj. Este usor de intretinut, iar in ansamblu pot spune ca este in concordanta cu nevoile sale. Considera raportul calitate/pret avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu