Gratar Memphis cu grill de fonta, cenusar, desfacator de bere si roti, gri, Tarrington House, 114x107x68 cm Review si Pareri

0
(0)

Gratarul Memphis este un model prevazut cu grill din fonta ideal pentru orice gradina. Poate fi o alternativa de luat in calcul, dar mai intai, va propunem sa aflati mai multe informatii utile.

Gratarul Memphis prezinta structura realizata din otel si integreaza in capac un termostat ce va ajuta sa aveti control asupra conditiilor de preparare a alimentelor. In acelasi timp, beneficiaza si de sistem de ventilatie pentru reglarea temperaturii si a timpului de gatit.

Beneficiaza de etajera fixa unde va puteti depozita ustensilele si alte obiecte necesare in timp ce gatiti. De asemenea, prezinta tava pentru cenusa, dar si roti de transport care va vor ajuta sa mutati usor gratarul dintr-o parte in alta.

Este un gratar de gradina pe care il veti alimenta cu carbune ce masoara 107 cm inaltime, 114 cm lungime si 68 cm latime, avand o greutate de 25 de kg. Suprafata de gatit masoara 60 cm lungime si 40 cm latime.

Vezi detalii și preț

Asadar, gratarul Memphis este un model bine realizat, cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi delicioase. Cumparatorii sustin ca isi fac treaba foarte bine cu el, fiind foarte usor si comod de folosit. Suprafata de gatit este destul de generoasa si il pot muta foarte usor dintr-un loc in altul pentru a il depozita in siguranta. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este convenabil.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu