Gratar carbune BBQ smoker 2 in1, Wichita Smoker, grill si afumatoare Review si Pareri

0
(0)

BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker este un gratar de gradina cu afumatoare realizat din metal, ce functioneaza pe baza de carbune. Poate fi amplasat in gradina sau chiar pe terasa, transportul fiind foarte usor datorita rotilor de care dispune.

Gratarul BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker este un model ce integreaza termometru care controleaza temperatura de gatit, oferind posibilitatea de a o seta in functie de tipul alimentelor pe care doriti sa le preparati. Ambele compartimente sunt prevazute cu o carcasa metalica, iar afumatoarea beneficiaza de orificiu pentru ventilare.

In acelasi timp, dispune de suport pentru depozitarea ustensilelor si un suport tip plasa in partea inferioarapentru a depozita caldura. Mai mult decat atat, prezinta si manere realizate din lemn.

Grilajul poate fi detasat pentru a fi curatat mai usor. Este un produs rezistent la temperaturi ridicate, dar si la conditii meteorologice mai putin favorabile.

Dimensiunile suprafetei de gatit sunt de 54 cm lungime si 34 cm latime, iar dimensiunile afumatorii sunt de 30.5 x 30.5 cm.

Dimensiunile totale ale produsului sunt de 117 cm inaltime, 63.5 cm lungime si 115 cm latime, avand o greutate de 22 de kg.

Vezi detalii și preț

Gratarul BBQ smoker 2 in1 Wichita Smoker este un produs eficient, bine contruit, cu ajutorul caruia va puteti face treaba fara probleme. Cumparatorii sunt de parere ca pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere potrivita, fiindca isi face treaba eficient atat ca smoker, cat si ca grill. De asemenea, il folosesc cu succes si pentru slow cookinr la o temperatura de 120-150 de grade Celsius. Totodata, se monteaza rapid, este usor de folosit si foarte practic. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu