Gratar BBQ Grill pe carbuni, capac cu termometru, 2 rafturi pliabile, Kaminer, Negru | Review si Pareri pertinente

0
(0)

Kaminer BBQ Grill este un gratar de gradina bun si foarte practic cu ajutorul caruia puteti pregati fripturi delicioase, peste sau legume pe gratar. Poate fi o varianta rezonabila si din perspectiva pretului, dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile.

Gratarul de gradina este unul dintre aparatele care nu ar trebui sa lipseasca din nicio gradina. Exista variante pentru orice buget, iar modelul in discutie este o varianta accesibila ca pret. Vine la pachet cu o serie de caracteristici utile cuma r fi termometrul de la nivelul capacului ce permite controlarea temperaturii de gatit, iar in partile laterale dispune de doua rafturi ce se pot plia unde va puteti pune ustensilele de care aveti nevoie pentru a va fi la indemana. De asemenea, beneficiaza si de suport interior pentru sacul cu carbuni, iar cele doua roti din dotare permit un transport facil al acestuia.

Pentru o curatare cat mai usoara, recipientul unde este colectata cenusa poate fi detasat. Totodata, beneficiaza de carlige pentru scoaterea grill-ului si jgheab pentru carbune. In plus, pentru o manevrare facila beneficiaza si de manere laterale.

Produsul este fabricat integral din otel oferind o buna rezistenta in timp. Rotile prezinta un diametru de 15 cm, iar suprafata de gatit masoara 70 cm lungime si 35 cm latime. Dimensiunile totale ale produsului sunt de 105 cm inaltime, 106 cm lungime si 65 cm latime.

Vezi detalii și preț

Prin urmare, Kaminer BBQ Grill este o varianta de gratar de gradina cu care va puteti face treaba foarte bine, usor de manipulat si de intretinut. In general, clientii sunt multumiti de el si sustin ca prepara bine mancarea, este usor de folosit, nu are nevoie de mult jar, iar suprafata de gatit este destul de mare. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Kaminer BBQ Grill

9.3

Calitate

9.2/10

Constructie

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capac cu termometru
  • Roti de transport
  • Manere laterale
  • Rafturi pliabile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu