Gratar De Gradina, Grand 67x32cm | Review si Pareri

0
(0)

Grand 67x32cm este un gratar de gradina potrivit pentru orice gradina sau chiar pentru excursii ori deplasari. Desi este un model ieftin, acesta isi face treaba eficient, astfel ca va puteti bucura de fripturi delicioase si legume pe gratar ori de cate ori poftiti.

Gratarul de gradina Grand 67x32cm este realizat din metal si dispune de grilaj pentru gatit, suprafata acesteia fiind de 67 cm lungime si 32 cm latime. A fost vopsit cu vopsea termorezistenta care sa ii asigure o buna durabilitate in timp.

Este un model ce functioneaza cu carbune, iar picioarele pot fi detasate, astfel incat sa fie foarte usor de transportat in protbagajul masinii.

Dimensiunile totale ale produsului sunt de 72 cm inaltime, 67 cm lungime si 32 cm latime, avand o greutate de 6 kg.

Gratar De Gradina, Grand 67x32cm review

Vezi detalii și preț

Asadar, gratarul de gradina Grand 67x32cm este un produs foarte accesibil ca pret, cu ajutorul caruia va puteti bucura de fripturi delicioase, peste sau legume pe gratar. In plus, este o optoune inspirata si pentru cei care pleaca frecvent in excursii, fiind usor de transportat. Cumparatorii actuali sustin ca este un produs practic, usor, care se monteaza rapid si  isi face treaba eficient. Pentru ceea ce aveau nevoie a fost o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Grand 67x32cm

9.2

Calitate

9.0/10

Constructie

9.2/10

Rezistenta

9.3/10

Pret

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Practic si usor de folosit
  • Usor de transportat
  • Picioare detasabile

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu