Gratar gradina, ABT GRILL, otel, 70×50 cm | Review si Pareri utile

0
(0)

ABT GRILL este un model de gratar de gradina fabricat din otel care functioneaza pe baza de carbune, fiind o varinata destul de rezonabila ca pret. In plus, pentru ca se demonsteaza il puteti transporta foarte usor pentru a il folosi si in drumetii si excursii cu prietenii.

Gratarul de gradina ABT GRILL este fabricat din tabla otel de 3 mm, iar grilajul acestuia din otel rotund cablibrat C45 de 8 mm. Puteti prepara cu ajutorula cestuia carne, peste, legume si nu numai, ptuand fi utilizat doar in spatii deschise. Grosimea tablei permite folosirea lemnelor fara riscul de a deforma tabla.

Este un model excelent pentru o gradina sau deplasari, incape usor in portbagaj datorita picioarelor demontabile. In plus, il puteti muta usor si dintr-un loc in altul datorita rotilor de transport.

Inaltimea gratarului in varianta asamblata este de 90 de cm, preparatele fiind usor de manevrat in timpul gatitului. Suprafata de gatit poate fi reglata pe doua niveluri, in functie de temperatura la nivelul jarului, dar si de tipul alimentelor.

In lateral, gratarul prezinta masute din lemn cu rata de otel unde puteti depozita vase, accesorii si asa mai departe. Important de stiut este faptul ca si acestea pot fi demontate.  In plus, intre picioarele gratarului, exista si o masa intermediara pe care o puteti demonta deopotriva.

Gratarul ABT GRILL este vopsit cu vopsea siliconica rezistenta la temperaturi ridicate de 800-1000 de grade Celsius. Astfel, produsul se va mentine bine chiar si pe termen lung. Pentru o utilizare sigura a acestuia, verificati daca partile componente sunt asamblate corespunzator, incalziti gratarul inainte de prima folosire si lasati focul sa arda minim 30 de minute si folositi-l doar in exterior, niciodata in interior.

Dimensiunile produsului sunt de 90 cm inlatime, 70 cm lungime si 50 cm latime, iar suprafata de gatit masoara 50 cm latime si 70 cm lungime.

Vezi detalii și preț

Asadar, gratarul de gradina ABT GRILL este o solutie buna pentru orice gradina, fiind un produs bine realizat si usor de intretinut. Cumparatorii actuali sunt multumit de el si considera ca este un produs reusit fabricat din materiale de calitate, cu o structura robusta si gratar din otel usor de curatat. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Gratar gradina, ABT GRILL, otel, 70x50 cm

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu