Gratar gradina ABT Medium family 70 | Review si Sfaturi utile

0
(0)

Gratarul de gradina ABT Medium family 70 este un model potrivit pentru cei carora le plac fripturile savuroase sau, de ce nu, este o varianta excelenta pentru pestele pregatit pe gratar sau legume. Ofera spatiu de gatit suficient de mare si este realizat din materiale rezistente in timp. Dar pentru inceput va propunem sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai relevanta.

ABT Medium family 70 este un gratar pe carbune realizat din otel carbon care asigura o buna mobilitate, ceea ce inseamna ca il veti putea muta usor dintr-un loc in altul sau chiar il puteti lua in deplasare. Grill-ul este realizat din otel cu o grosime de 8 mm. Vopseaua folosita pentru acest gratar este termorezistenta si poate suporta temperaturi de pana la 500 de grade Celsius.

In laterale este prevazuta cu masa pentru depozitare, iar in partea de jos cu un raft care va fi, deopotriva, util pentru depozitarea ustensilelor pe care este bine sa le aveti la indemana.

Cuva are o adanicme de 15 cm si prezinta doua nivele. Suprafata de gatit este destul de generoasa, iar picioarele gratarului pot fi demontate simplu si rapid pentru a transporta mai usor produsul.

Dimensiunile gratarului sunt de 90 cm inaltime, 70 cm lungime si 50 cm latime.

Gratar gradina ABT Medium family 70 review

Vezi detalii și preț

Asadar, daca sunteti in cautarea unui gratar de gradina de calitate, ABT Medium family 70 ar putea fi o varianta de luat in calcul. Pana in acest moment, actualii cumparatori au avut doar cuvinte de lauda la adresa sa sustinand ca este un produs foarte bine lucrat, care arata excelent pana la finisaje. Materialele din care a fost realizat sunt de calitate, tabla groasa si rezistenta. Totodata, gratarul este usor de asamblat, foarte stabil, suficient de spatios in ceea ce priveste suprafata de gatit, iar in ansamblu este exact ceea ce producatorii promit. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Lasă un comentariu