Gratar pe carbuni cu afumatoare Kring Smoker, 93x30x102, suprafata gatit 61×30 / 29×30 cm : Review si Sfaturi utile

0
(0)

Gratarul Kring Smoker este o varianta potrivita pentru cei ce sunt in cautarea unui gratar cu carbuni, totodata, fiind prevazut si cu afumatoare. Poate fi o solutie pentru propria gradina care va va ajuta sa preparati fripturi delicioase pentru  voi si cei dragi.

Kring Smoker este un gratar pe care il poti folosi in propria gradina sau chiar in deplasari la mare, la munte sau la iarba verde. Poate fi folosit atat pe post de gratar, cat de afumatoare, avand functie dubla. Este prevazut cu termometru la nivelul acapacului ce permite reglarea temperaturii pentru gatit. Detine doua compartimente cu carcasa metalica si horn pentru evacuarea fumului. De asemenea, afumatoarea dispune de un orificiu pentru ventilare.

Manerele din lemn asigura produsului o manevrare usoara, iar cele doua roti din dotare ajuta la un transport facil. Totodata, grilajul acestuia este detasabil si poate fi curatat cu usurinta.

Compartimentul principal masoara 93 x 30 x 102 cm, cuptorul 93 x 30 x 102 cm, corpul mare al cuptorului  61.5 x 30 cm, corpul mic 29 x 30 cm, iar placa de gatit 60.5 x 22.5 cm.

Vezi detalii și preț

Kring Smoker este o varianta de gratar de gradina foarte accesibila ca pret, cu ajutorul caruia puteti prepara fripturi, legume pe gratar sau puteti afuma carne foarte usor. Clientii actuali au declarat ca au ales acest model datorita faptului ca nu este un produs voluminos, astfel ca il pot folosi chiar si pe terasa, este usor de manevrat, dar si de intretinut. Alimentele preparate cu ajutorul sau sunt savuroase, iar pentru ceea ce aveau nevoie este o alegere potrivita. In opinia lor, raportul calitate/pret este avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Kring Smoker

9.4

Calitate

9.2/10

Constructie

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Pret

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Roti de transport
  • Usor de manevrat
  • Afumatoare
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu