Gratar carbune Dorado LANDMANN, suprafata de gatit 42×56 cm din FONTA emailata, Negru : Review detaliat

0
(0)

Dorado LANDMANN este o varianta de gratar cu carbuni foarte interesanta capabil sa prepare cele mai delicioase fripturi fara efort. In plus, raportat la calitate, pretul poate fi unul bun, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Gratarul Dorado LANDMANN beneficiaza de o constructie solida, fiind realizat din materiale de calitate ce ofera o rezistenta buna. Este prevazut cu capac la nivelul caruia se afla termostatul si focarul de carbune putand fi reglat pe inaltime, timp in care permite controlarea temperaturii de preparare a mancarii cu o precizie foarte buna.

In zonele laterale se afla doua mese atasate, ce se pot plia atunci cand gratarul nu este folosit, ocupand astfel mai putin spatiu de depozitare. Cele doua mese sunt extrem de utile in timpul gatitului, fiindca va permite sa aveti la indemana toate ustensilele necesare.

Afumatorul beneficiaza de o zona de gatit generoasa astfel incat puteti prepara un numar mai mare de portii, ceea ce il face ideal chiar si atunci cand aveti musafiri. Suportul cu suprafata de incalzire masoara 54.5 cm lungime si 22 cm latime.

Un alt avantaj ce face ca produsul sa fie usor de curatat se refera la captatorul de cenusa. Astfel, intreg procesul este usor de realizat, iar gratarul va fi simplu de curatat dupa fiecare utilizare. In plus, capacul este prevazut cu perete dublu, ceea ce previne eventualele incidente nedorite.

Modelul in discutie masoara 109 cm inaltime, 133 cm lungime si 56 cm latime, avand o greutate de 31 de kg. In plus, datorita rotilor de transport din dotare, il puteti muta foarte usor dintr-un loc in altul.

Vezi detalii și preț

Asadar, Dorado LANDMANN poate fi o varianta buna de gratar cu carbuni pe care o puteti lua in considerare cu ajutorul caruia puteti obtine cele mai savuroase fripturi. Cumparatorii sunt de parere ca au facut o alegere reusita intrucat produsul este unul calitativ, gratarul este realizat din materiale destul de rezistente. Poate fi montat si reglat cu usurinta, iar de fiecare data rezultatele au fost pe masura asteptarilor. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dorado LANDMANN

9.7

Calitate

9.8/10

Constructie

9.8/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termometru in capac
  • Suporturi laterale
  • Captator de cenusa
  • Suprafata de gatit generoasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu