Gratar carbune American BBQ Grillchef, suprafata de gatit 53×30, smoker 23×30, dimensiune 115 x 116 x 65 cm : Review si Pareri utile

0
(0)

Gratarul cu carbune American BBQ Grillchef este un model de gratar de gradina foarte interesant, potrivit pentru a prepara destul de multe portii pentru a satura intreaga familie sau chiar o gasca de prieteni. Poate fi o varianta foarte buna de luat in calcul, insa inainte de toate va propunem sa aflati mai multe informatii.

American BBQ Grillchef este realizat din otel, oferind o structura destul de solida si de rezistenta. Se alimenteaza cu carbune sau lemn, in functie de preferinte si de ceea ce aveti la indemana. Este prevazut, practic, cu doua gratare, fabricate din otel emailat.

La nivelul capacului, gratarul dispune de un termostat ce permite controlarea precisa a temperaturii de gatit. Poate fi folosit cu succes si pe post de afumatoare.

Suprafat ade gatit masoara 61 x 26.5 cm, iar dimensiunile aparatului sutn de 115 cm inaltime, 116 cm lungime si 65 cm latime, avand o greutate de 21.8 kg. In plus, datorita celor doua roti de transport din dotare, gratarul poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, pentru de o depozitare sigura.

Vezi detalii și preț

Concluzii & Pareri de la clienti

American BBQ Grillchef poate fi o varianta buna de gratar cu carbune, oferind o suprafata de gatit generoasa si un proces culinar optimizat. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca aparatul isi face treaba exact cum se asteptau. Seteaza foarte usor temperatura, iar de fiecare data friptura este preparata exact asa cum isi doresc. De asemenea, considera un model potrivit si pentru familii mai mari intrucat suprafata este una destul de extinsa. Il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: American BBQ Grillchef

9.8

Calitate

9.7/10

Constructie

9.8/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Suprafata de gatit generoasa
  • Afumatoare
  • Termostat reglabil
  • Roti de transport

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu