Gratar pe carbuni Ambiance, 117x57x108 cm, suprafata gatit 417x550mm, negru mat : Review detaliat

0
(0)

Ambiance este un gratar de gradina pe carbuni, ce ofera o preparare optima a bucatilor de carne, pentru ca rezultatul final sa fie exact pe gustul tau si a celor dragi.

Gratarul pe carbuni Ambiance este un model ce prezinta o constructie destul de solida, fiind disponibil in varianta negru mat. In zona laterala dispune de o masuta pliabila, unde puteti depozita instrumentele de care aveti nevoie sa va fie la indemana. De asemenea, dispune de un spatiu de depozitare si in partea de jos care este, deopotriva, la fel de util. In partea cealalta, gratarul a fost prevazut cu un maner, care impreuna cu cele doua roti de transport din dotare, fac ca aparatul sa fie mult mai usor de mutat dinrt-un loc in altul. Astfel il veti putea depozita in siguranta in magazie sau in alt loc atunci cand nu este folosit, ferindu-l de ploaie si de alte fenomene ale naturii care cu timpul ar putea determina degradarea produsului.

Suprafata de gatit masoara 41.7 cm latime si 55 cm lungime, iar dimensiunile aparatului sunt de 117 cm inaltime, 57 cm latime si 108 cm lungime.

Vezi detalii și preț

Concluzii & Pareri de la clienti

Gratarul pe carbuni Ambiance poate fi o alegere inspirata pentru toti cei care vor sa aiba la indemana un gratar bun pe care sa se bazeze ori de cate ori au pofta sa savureze o friptura delicioasa. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de el si sustin ca pentru necesitatile lor, aparatul este alegerea potrivita. Acestia sustin ca suprafata de gatit este destul de generoasa si apreciaza foarte mult masuta pliabila care ajuta la depozitarea la indemana a instrumentelor cu care intorc friptura, precum si bolul unde aceasta va fi pusa dupa ce a fost scoasa de pe gratar. Recomanda mai departe acest produs si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Pareri pe scurt: Ambiance

9.7

Calitate

9.6/10

Constructie

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Masa de depozitare
  • Maner si roti de transport
  • Depozitare usoara

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu