Gratar pe carbuni Vaggan, tip Egg, suprafata de gatit 45 cm, negru mat : Review si Pareri pertinente

0
(0)

Gratarul pe carbuni Vaggan este un model de tip barbecue ce optimizeaza procesul de preparare a fripturii pe gratar, fiind ideal pentru persoanele atrase de intreg procesul, parcurgand fiecare etapa de la cenusa pana la prepararea bucatilor de carne pe gratar.

Din punct de vedere vizual, acesta are o forma de ou, fiind oval, iar avantajul acestuia este ca poate fi depozitat usor, datorita dimensiunilor reduse. Poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul, datorita rotilor de transport din dotare.

Poate fi o alternativa interesanta pentru cei ce isi doresc sa prepare tot felul de fripturi cu gust autentic, fiind un model usor de folosit si de intretinut. Gratarul este acoperit cu un smalt emailat mat si beneficiaza de captator de cenusa, raft de depozitare in partea de jos, gura de ventilare amplasata la nivelul capacului, dar si doua manere din bachelita.

Acesta prezinta un diametru de 48 cm, iar suprafata de gatit masoara 45 cm. Totodata, are o inaltime de 94 de cm.

Concluzii & Pareri de la clienti

Vaggan este un model de gratar pe carbune a carei eficienta nu poate fi pusa la indoiala, reprezentand o alternativa buna si pentru cei care nu dispun de prea mult spatiu. Cumparatorii se declara, in general, multumiti de el si de modul in care isi fac treaba cu acesta, declarand ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie. Rotile ii ajuta foarte mult sa il mute extrem de rapid in gradina, dupa care, inapoi in magazie, iar forma sa face ca aparatul sa fie mai usor de depozitat si in spatii mai restranse. In plus, in opinia lor raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Gratar pe carbuni Vaggan

9.4

Calitate

9.4/10

Constructie

9.4/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de transportat
  • Dimensiuni reduse
  • Captator cenusa
  • Rafturi depozitare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu