Gratar carbune GrillChef, Landmann, 107 x 90 x 56 cm, Otel inoxidabil : Review

0
(0)

Gratarul cu carbune GrillChef de la Landmann este o alternativa de gratar de gradina foarte interesanta, care te poate ajuta sa obtii friptura preferata exact dupa propriile preferinte. Prezinta ca si combustibil carbunele si este un gratar mobil, deci, dupa utilizare poate fi mutat inapoi in locul de depozitare.  Astfel, va fi mai bine intretinut si va asigura o mai buna rezistenta in timp.

GrillChef este prevazut cu doua gratare, iar in partea lateral dispune de o masuta foarte utila unde va puteti depozita ustensilele si alte obiecte necesare. Gratarele din dotare se detaseaza foarte usor, pentru a fi curatate la final.

Datorita celor doua roti de transport din dotare, aparatul poate fi mutat cu foarte mare usurinta dintr-un loc in altul. Totodata, trebuie sa stiti ca este realizat din otel inoxdiabil, oferind o rezistenta destul de buna in timp. Suprafata de gatit masoara 46 cm latime si 76 cm lungime, iar dimensiunile gratarului sunt de 90 cm inaltime si 50 cm latime.

Vezi detalii și preț

Concluzii & Pareri de la clienti

GrillChef de la Landmann este o alternativa foarte convenabila ca pret, usor de folosit si foarte practic chiar si in spatii mai mici. Cumparatorii actuali sunt multumiti de produs si declara ca pentru nevoile lor este exact ceea ce trebuie. Ori de cate ori au pofta de o friptura gustoasa scot acest gratar si se apuca de treaba. De asemenea, au mai confirmat faptul ca este un aparat practic si usor de intretinut, iar avantajul si mai mare este ca nu ocupa  mult spatiu, caci multi dintre ei nu dispun de foarte mult spatiu de depozitare. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Gratar carbune GrillChef, Landmann

9.4

Calitate

9.4/10

Constructie

9.3/10

Rezistenta

9.6/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de transportat
  • Dimensiuni reduse
  • Masa laterala

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu