Gratar carbune Dorado LANDMANN, suprafata de gatit 42×56 cm din FONTA emailata, Negru : Review complet

0
(0)

Dorado LANDMANN este un gratar de gradina fix realizat din otel ce ofera o buna rezistenta si durabilitate in timp. Functioneaza pe baza de carbune si dispune de un gratar realizat din otel emailat.

De asemenea, gratarul permite controlarea foarte precisa a temperaturii de gatit, datorita termostatului amplasat in capac. Focarul de carbune poate fi reglat pe inaltime astfel incat alimentele sa fie preparate exact asa cum va place.

Suprafata de gatit masoara 22 cm latime si 54.5 cm lungime. Pe lateralele gratarului se afla doua mese articulate cu balamale ce se pot plia, unde vei putea aseza vasele cu friptura deja pregatita si alte ustensile necesare.

Gratarul Dorado LANDMANN este suficient de mare incat poate pregati simultan portii pentru 10 persoane. Fara probleme veti putea satura intreaga familiei sau gasca de prieteni, fara sa fie nevoie sa pregatiti mancarea in mai multe ture.

La final, curatarea aparatului nu este deloc dificila, tocmai datorita aptatorului de cenusa. Aceasta va fi eliminata foarte usor.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 109 cm inaltime, 133 cm lungime si 56 cm latime, avand o greutate de 31 de kg. In plus, cele doua roti din dotare ajuta utilizatorul sa mute gratarul mai usor, pentru a fi depozitat in siguranta atunci cand nu este folosit.

Vezi detalii și preț

Concluzii & Pareri de la clienti

Dorado LANDMANN poate fi o varianta de gratar de gradina foarte buna pe care o puteti lua in calcul reusind sa prepare eficient friptura, iar la final, acesta devine extrem de usor de curatat. Cumparatorii sunt multumiti de el si declara ca inca de la inceput au fost incantati de faptul ca aparatul este usor de montat datorita instructiunilor clare, astfel ca pana si suruburile sunt numerotate. De asemenea, actualii clienti declara ca produsul este unul calitativ, gratarul este realizat din fonta, tabla este suficient de groasa, iar materialele din care este construit ofera rezistenta in timp. Tavitele laterale le sunt extrem de utile, iar avantajul este ca se pot plia, iar atunci cand nu este folosit nu ocupa foarte mult spatiu in magazie sau acolo unde il depoziteaza. Asadar, il recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: Dorado LANDMANN

9.7

Calitate

9.7/10

Constructie

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Termostat in capac
  • Mese laterale pliabile
  • Tava de carbune perforata
  • Captator de cenusa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un comentariu